torsdag 12 februari 2009

Dag 4 Efter middagen

Kära dagbok!
Vår berättelse startar med en synnerligen välsmakande måltid. Flygande Jacob utan Jacob, dvs vi saknade bananerna (alla utom Linus). Efter middagen var det fullsatt i bastun men vilka som var närvarande var höljt i dimman. Filmen fortsatte där den slutade och slutade där den senare skulle börja. Vi är alla glada att Lucy äntligen fick träffa Aslan igen. Lika snabbt som Kjelle svänger i backen gör dagboken. Vi är redan framme vid Holabandola. Men först kan vi konstatera att det var några som lyckades äppelpaja kvällen.
Det blev en bejublad lägerbålskväll. Speciellt minns vi Marcus ”Den Nakna Kocken” Ljung vars gladpackbeprydda underdel gladde lägrets tjejer. Lika omtyckt blev Måns som tappert och med njutning åt upp den goda, lyxigt färdigtuggade och salivindränkta fruktsalladen till minsta bananskal. Att han drog på sig en ordentlig förkylning lämnar vi där hän. Vi utsåg dagens farligaste vurpa. Segrande gick Jonas B som också lyckades med alla grabbars dröm, att ha den längsta. Simon T vann tävlingen ”Dagens Dansk”. En finsk discodansfantast fick oss alla att komma i trans med de mest exotiska dansmoves. Nu var festen ett faktum och Ellen Lannemyr dansade som i extas med höftrörelser hämtade ur liftkön. En annan Ellen vid efternamn Almestål visade vad kroppen tål. Hon vann limbodansen och vi önskar Linus grattis.
Anders Burman drog igång den klassiska bordsishockeyturneringen (dagbokens hittills längsta ord) och vi fick se hur tävlingsinstinkten fick vissa ur samma släkt att klara nya stordåd.
Återigen snabba kast och vi hamnar mitt i en andakt. Andakten leddes av Carin som förtäljde oss sitt livs historia.
Efter andakten lämnade ”Den nakna kocken” med följe lägret för att visa upp sin censurerade ända på Statoil. Det konstigaste är att både Marcus, Daniel Kilten Axelsson och Petter Barfota i Badtofflor Henrysson tyckte att 17 minusgrader kändes kallt trots att de var nakna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar