torsdag 12 februari 2009

Dag 5 fram till middagen

God morgon, god morgon. Väckningen skedde i bästa mamma jag älskar dig stil. Den leddes av Isak Andrén som gick från rum till rum och smekte lägerdeltagarna på kinden. En av deltagarna utbrast! ”Nej smek mig inte” men ändrade sig snabbt och återkom med ”Det där var ju riktigt skönt, fortsätt för all del.” Isak svarade lugnt; ”I´ll be back.”
Om frukosten kan vi bara konstatera att kaffet denna morgon var extraordinärt bra. Morgonsamlingen flöt bra och vi fick veta att det verk som Herren påbörjat i oss ska fullbordas. Efter detta hastade vi till veckans sista dag i backen. Det var som att fjället hade detta på känn eftersom vi fick uppleva veckans vädermässigt klart bästa dag. Trots detta valde många deltagare att spendera sina sista pengar på våfflor och andra allt för dyra festligheter. Malin B (lägrets bästa mattant) och Ulrika J (lägrets snyggaste) verkar dock ha rejäla plånböcker med tanke på att de varje dag har spenderat åtskilligt med tid och pengar i topprestaurangen.
Vi fick alla delta i en parallellslalomtävling (dagbokens hittills näst längsta ord). Vi fick här veta att det inte var Oskar Kråklind som var Kjelles svåraste konkurrent utan slalombanan i sig. Han kämpade tappert och Daniel tog på sig hjälterollen att efter någons inrådan låta samma Kjelle vinna ett race.
Linus och Joel verkade inte ha förstått att lössnö och pist inte är samma sak. I bästa Jackass-stuk offrade de sina unga kroppar. Som tur var hamnade bara en av dem på sjukhus. Det visade sig vara lugnt. Att Linus hostade blod berodde endast på ett brustet blodkärl i luftstrupen och han var tillbaka i pisten någon timma senare. Malin tyckte inte det räckte och försökte senare halshugga Linus som å andra sidan inte går av för hackor.
Filip hade inte lyssnat på Burmans uppmaning att ta med sig sina skor till backen för att slippa gå i strumpelästen tillbaka. Till följd av detta fick han gå tillbaka hela vägen från Gustavstorget till Sälsätern i just strumpelästen.
Vi i grupp fyra vill tacka Sälenfjällen för några helt fantastiska skiddagar och lämnar härmed över stafettpinnen till en annan grupp.
Addjås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar